Billiga Flygstolar

Billiga Flygstolar.se

Billiga Flygstolar, de billigaste flygstolarna på nätet. Flyg, hotell och hyrbil - allt på samma ställe!

 

Boka

Flygstolar  
Hotell  
Hyrbil  

Information

Resevillkor  
Kundservice  
Innan du reser  
Reseguider (eng)  
Om BilligaFlygstolar  
Kontakta oss  

Varför så billiga flyg?

Eftersom du själv gör arbetet med att boka kan vi pressa priserna på flygstolar. Dessutom samarbetar vi direkt med flygbolagen, vilket gör att vi kan erbjuda billiga flygstolar.

 
Köp flygstolar säkert
Boka per telefon:
Tel: 08-599 220 72
 
Kontakta oss:
info@billigaflygstolar.se
Tel: 08-599 220 72

Resevillkor - Billiga Flygstolar

Allmänt

Resevillkoren avser köp av flygbiljetter för personer som är över 18 år. Flygbiljetten är personlig och kan inte överlåtas till en annan person.

Det är resenärens ansvar att kontrollera att uppgifterna i bokningen är korrekta gällande namn, destinationer, datum, pris m.m. på bokningssidan/i bekräftelsemailet som fås efter gjord bokning. Ev. fel skall meddelas BilligaFlygstolar.se på bokningsdagen. Resenären skall kontrollera att färdhandlingarna innehåller korrekt information och inom skälig tid meddela om biljetterna ej kommit fram med posten/via e-mail. Det är också resenärens uppgift att undersöka att passet är giltigt och om visum krävs till den aktuella destinationen.

De flygbolag som BilligaFlygstolar.se använder, ansvarar gentemot sina passagerare enligt avtal och bestämmelser som finns angivna på flygbiljetten. BilligaFlygstolar.se tar således inte något ansvar för förseningar, förlorat baggage, inställda flyg m.m då detta åligger flygbolaget.

Vi reserverar oss för eventuella prisfel, felinlagda priser från flygbolagen, tekniska problem, datafel och ändringar utanför vår kontroll. Skulle något bli fel kontaktar vi dig inom 24 timmar på vardagar.

För dubbelbokningar ansvaras ej då flygbolagen kan avboka samtliga platser.

Resenären behöver bevaka e-posten då vår korrespondens sker via e-mail, samt ansvarar för att korrekt e-mail adress finns hos BilligaFlygstolar.se.

Betalning & Priser

Resenären skall betala resans pris senast vid den tidpunkt som framgår av bokningssidan/bekräftelsemailet. Bokningsnummer och namn skall anges vid betalning.

Bokningen annulleras automatiskt om betalning ej är tillhanda vid sista betalningsdag enligt bokningssidan/bekräftelsemailet. Då BilligaFlygstolar.se registrerat betalningen skickas biljetten som e-mail om det är e-ticket och ordinarie post om pappersbiljett till angiven adress.

Betalning kan göras på följande sätt:
- Bankgiro 5579-8102, Plusgiro 4410769-6.
- Kontokort: Visa, Eurocard, Mastercard, Diners, Amex.
- Direkt i vår butik.

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar. Vi förbehåller oss rätten att utan förvarning ändra priserna. Notera att BilligaFlygstolar.se inte ändrar priset om du redan erhållit flygbiljetten.

Om betalning sker via post- eller bankgiro bör du tänka på att det kan ta upp till tre bankdagar innan vi kan se betalningen på kontot. Är din avresa nära ska du faxa oss ett kvitto på betalningen, likaså om du betalar resan på sista betalningsdagen.

Bokningen är bindande först efter betalning, dvs vid det tillfälle BilligaFlygstolar.se debiterar kortet vid kortbetalning, betalning är erlagd i butik eller då vi registrerat betalningen på vårt konto. Före dess har båda parter rätt att häva köpet.

BilligaFlygstolar.se delar i vissa fall upp kortbetalningen i två poster som totalt motsvarar det totalpris som bekräftats online. Vid onlinebetalning debiteras kortet någon gång mellan bokningstillfället och sista betalsdagen.

Vi förbehåller oss rätten att i vissa fall inte acceptera utländska kort samt att neka kortköp vid misstanke om bedrägeri. Alla typer av kontokortsbedrägerier polisanmäles.

Om resan startar utanför Norden och e-ticket ej är möjligt tillkommer ev. kostnad för biljettleverans.

Flygtider

Flygtider och flightnummer är preliminära, samtliga tidpunkter för flygresor anges i den lokala tid som gäller på destinationen.

BilligaFlygstolar.se ansvarar ej för eventuella tidtabellsändringar eller andra ändringar företagna av flygbolaget då dessa står utanför vår kontroll och heller inte alltid meddelas.

Ev. övernattning vid mellanlandning till följd av tidtabellsändring eller inställt flyg sker på resenärens bekostnad om inga alternativ finns och flygbolaget ej står för denna kostnad.

Kontrollera alltid med flygbolaget när du reser på egen hand och återbekräfta din platsreservation senast 72 timmar före avresan.

Flygskatter

De flygpriser som visas inkluderar preliminära flygskatter som kan komma att justeras/ändras på grund av förändringar i valutor eller skattesats i det aktuella landet/på flygplatsen. Skulle flygskatten ändras kontaktar vi dig inom 72 timmar.

Avbokning & ombokning

Vi behöver lyda till flygbolagens regler för avbokning och återbetalning av flygbiljetter. I regel erbjuds ingen återbetalning för flygresor i ekonomiklass samt inga ändringar. Resor i affärsklass är ofta ombokningsbara och helt eller delvis återbetalningsbara.

För att undvika att förlora pengar vid sjukdom eller dylikt rekommenderar vi dig att köpa ett avbeställningsskydd (gäller mot läkarintyg).

Vid avbokning eller ändring utan avbeställningsskydd tas en avgift på 350 kr per biljett plus flygbolagets avgift för refundering/ändring, ibland hela resans pris.

Avbokning utanför BilligaFlygstolar.se kontorstid skall meddelas flygbolaget direkt före avresa. Vid ombokning efter avresa kontaktas det aktuella flygbolaget lokalt på destinationen.

Överlåtelse eller namnbyte är ej möjligt. Vid felstavat namn kan flygbolaget ta ut ett servicearvode som i vissa fall uppgår till hela flygbiljettens pris.

Hotell- & hyrbilsbokningar

Vid bokning av hotell och hyrbilar via länkar på vår sajt gäller Travelnow.com´s (hotell) samt AutoEurope´s (hyrbil) villkor. För att kunna boka accepterar du deras villkor och BilligaFlygstolar.se tar ej något ansvar för dessa bokningar. Var noga med att läsa villkoren innan du bokar.

Reklamation

Är du inte nöjd med något beträffande bokningen ber vi dig påtala detta till BilligaFlygstolar.se personal inom skälig tid. Detta för att vi ska kunna avhjälpa eventuell brist så snart som möjligt.

Eventuella problem eller anmärkningar om genomförandet av flygresan framförs direkt till flygbolaget.

BilligaFlygstolar.se / Flygpoolen AB (Org.nr: 556594-2827)
Kungsgatan 48
111 35 Stockholm
Tel: 08-584 401 01
Fax: 08-33 20 01
E-mail: info@BilligaFlygstolar.se